به گزارش گیل مانا، نسیبه یوسفیان اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی پر مصرف در ایام نوروز، تمامی محصولات نمونه برداری شده توسط بازرسان معاونت غذا و دارو و مراکز بهداشتی، به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی منتقل و مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.
وی افزود: در این خصوص ، دوهزار و ۱۸ آزمایش تخصصی بر روی ۸۳۰ مورد نمونه های مواد غذایی،آشامیدنی و بهداشتی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، انجام شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: از کل نمونه های دریافتی، ۱۷۱ نمونه پس از آزمون، به دلیل عدم تطابق با ضوابط سازمان غذا و دارو و استاندارد های ملی، به عنوان نمونه نامنطبق تشخیص داده شدند.
وی تصریح کرد: آزمایشگاه مذکور، با کادری مجرب،به عنوان آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی در استان در راستای کنترل سلامت و بهداشت مواد غذایی و بهداشتی مشغول به فعالیت می باشد تا همشریان، مواد غذایی و بهداشتی را به صورت سالم و بهداشتی دریافت نمایند.
پایان پیام/