به گزارش گیلمانا، مجید دوهندو، رئیس ستاد عتبات عالیات استان گیلان با حضور در موکب حب الحسین سنگر در نشست خبری با خبرنگاران اعزامی استان گیلان به عتبات و عالیات، اظهار کرد: ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات از روز دوشنبه هفته گذشته در راستای برنامه ریزی صورت گرفته سرکشی و بازدید از مواکب گیلان در مسیر پیادهروی اربعین را آغاز کرد.
وی با بیان اینکه با حمایتهای مردمی، حضور خیرین و همه آنهایی که عشق و ارادت به خاندان عصمت و طهارت به ویژه حضرت سیدالشهدا (ع) دارند، ۳۲ موکب از استان گیلان در مسیر پیاده روی اربعین راهاندازی شده، افزود: همه میدانیم که راهاندازی موکب کار آسانی نیست و تمام کارها به همت خادمینی است که بدون ادعا و مواجب فقط به عشق سیدالشهدا در خدمت زوار اربعین هستند.
دوهندو با اشاره به استقرار مواکب گیلان در دو مرز مهران و خسروی تصریح کرد: هدف ما این است تا مواکب با آمادگی بیشتر بتوانند خدماتی بیش از این به زوار ارائه دهند و این بازدیدها با هدف احصا نقاط ضعف و قوت در دست انجام است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان گیلان تاکید کرد: ۴ موکب گیلان در نجف اشرف مستقر هستند و با توجه به اینکه روزهای اول آغاز مراسم پیاده روی اربعین نجف خیلی شلوغ بود امسال به موقع توانستیم مواکب نجف را اعزام و خدمات خوبی از سوی این مواکب به زوار ارائه شد.
دوهندو با اشاره به اینکه در میانه راه هم سه موکب گیلان متشکل از دو موکب تالش و یک موکب لاهیجان ارائه خدمت می دهند، گفت: امسال خدمات مواکب با حضور خبرنگاران و رسانهها بیش از سالهای گذشته منعکس شد و همه این اقدامات زمینه آشنایی هر چه بیشتر عموم مردم با مواکب و خدمات آنها را فراهم میکند و باعث تشویق برای حضور حداکثری در این مسیر میشود.
وی با اشاره به اینکه طبق آمار فقط در کربلا روزانه بیش از ۵۰ هزار پرس غذا طبخ و توزیع میشود، افزود: اگر مواکب نجف، بین راه همچنین دو مرز خسروی و مهران را نیز در نظر بگیریم روزانه بیش از ۱۰۰ هزار پرس غذا توسط مواکب استان گیلان پخت میشود و این به جز میان وعده و سایر پذیراییهایی است که به زائرین ارائه میشود.
دوهندو تصریح کرد: اینها کار کوچکی نیست ولی همه اقدامات و خدمات با روضه و ابراز عشق و ارادت به امام حسین (ع) و بدون هیچ چشمداشتی انجام میشود.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان گیلان تاکید کرد: اربعین تمدن ساز و مقدمه ظهور است و فقط مختص ایرانیها نیست بلکه جهانی است و باید جهانیتر شود تا بتوانیم مقدمات ظهور را فراهم کنیم.
پایان پیام/