به گزارش گیلمانا و به نقل از پایگاه خبری پلیس با توجه به فصل برداشت برنج و آتش زدن پسماندهای طبیعی توسط عدهای از کشاورزان باید به این نکته توجه کرد که مضرات سوزاندن کاه و کلش در بلند مدت باعث کاهش کیفیت محصول به دلیل اثرات نامطلوب بر مرغوبیت خاک و در نتیجه بالا رفتن مصرف کودهای شیمیایی میشود.
برپایه این گزارش سوزاندن کاه و کلش علاوه بر تهدید و به خطر انداختن بهداشت عمومی و آلودگی هوا، ممکن است باعث وقوع حریق در اراضی مجاور شود که این مسئله پیگرد قانونی در پی خواهد داشت.
لازم به ذکر است دود ناشی از آتش زدن پسماندهای کشاورزی باعث بالا رفتن غلظت آلایندگی هوا میشود که این موضوع برای بیماران حاد تنفسی بسیار خطرناک است.
گفتنی است بنا بر ماده ۲۰ قانون هوای پاک، سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی ممنوع بوده و متخلفان برابر قانون مکلف به پرداخت جریمه نقدی میشود.
پایان پیام/