به گزارش گیل مانا، منوچهر پارسافر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز برداشت بهار نارنج در گیلان، اظهار کرد: پیش بینی می شود باغداران گیلانی امسال از ۱۱ هزار و ۳۲۳ هکتار باغ خود ۵۵۰ تن بهار نارنج برداشت کنند.
وی درباره قیمت شکوفه بهار نارنج در بازارهای محلی، افزود: شکوفه بهار نارنج کیلویی بین ۱۸۰ تا ۲۸۰ هزار تومان به فروش میرسد و پیش بینی شده این ۵۵۰ تن بهار نارنج تازه در بازارهای محلی حداقل ۹۹۰ میلیارد تومان به فروش برسد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: بیشترین شکوفههای بهار نارنج در شهرستانهای رودسر، املش، لنگرود، لاهیجان و تالش تولید میشود. پارسافر درباره خواص دارویی گلبرگ های بهارنارنج، تاکید کرد: خواص درمانی این گلبرگهای عطرآگین از نظر علمی اثبات شده و بانوان گیلانی از بهار نارنج در تهیهی اسانس طبیعی، مربا و شربت استفاده میکنند.
وی افزود: نارنج درختی است به ارتفاع چهار تا شش متر همیشه سبز، دارای پوست تقریبا صاف متمایل به خاکستری، برگهای پایا، متناوب با انتهای نوک دار و کنارههای دالبری به رنگ سبز تیره و براق است.
پارسافر خاطرنشان کرد: مصرف بهار نارنج علاوه بر درمان بیماریهای عصبی، نشاط آور و آرام بخش است، برداشت این گلبرگهای معطر تا اواسط اردیبهشت ادامه دارد.
پایان پیام/