• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
2

لزوم توجه به کیفیت پخت نان برای حفظ سلامت شهروندان

  • کد خبر : 11771
  • 16 آبان 1403 - 14:58
لزوم توجه به کیفیت پخت نان برای حفظ سلامت شهروندان
بازرس کل استان گیلان با بیان اینکه اگر به نان مردم توجه ویژه‌ای شود خیلی از مشکلات حوزه سلامت رفع می‌شود، گفت: علاوه بر آموزش صحیح به نانوایی‌ها باید در نحوه و کیفیت پخت درست نان، رعایت بهداشت، عدم تعطیلی و گران فروشی نانوایی‌ها نظارت بیشتری صورت پذیرد.

به گزارش گیل مانا، دکتر احمد آقایی امروز ۱۶ آبان ماه در جلسه پیگیری وضعیت اجرای شیوه‌نامه تهیه و توزیع نان کامل با حضور مدیران کل دستگاه‌های ذیربط در بازرسی کل استان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به خصوص شهدای سلامت  و تبریک ولادت بزرگ پرستار عالم حضرت زینب کبری (س) و روز پرستاران، اظهار کرد: ما در هر شرایطی مدیون خدمات درمانی و بهداشتی این عزیزان هستیم.

وی با اشاره به دستورالعمل صادر شده درمورد آرد و نان کامل گفت: هر وقت قانون، شیوه نامه و یا اسناد بالا دستی تدوین و ابلاغ می شود در جهت رفع دغدغه های مردم و شهروندان است، همانگونه که امام رضا (ع) فرمودند : «تدبیر در کارها ما را از پشیمانی باز می‌دارد».

بازرس کل گیلان گفت: بیش از ۵۰ درصد قوت قالب همه مردم نان است که برکت سفره هاست و حتی روستائیان ما هم حداقل در ۲ وعده مصرف نان دارند. اگر به نان مردم توجه ویژه ای شود خیلی از مشکلات حوزه سلامت رفع خواهد شد.

وی با بیان این نکته که این شیوه نامه که از آذر ۱۴۰۲ طراحی و ابلاغ شد برای تامین و تهیه آرد و نان کامل و سالم بوده است، افزود : هر موقع زنجیره گندم مرغوب ، آرد بهداشتی و سالم ، شیوه نگهداری و پخت درست و حرفه ای صورت پذیرت ، نان کامل خواهیم داشت.

دکتر آقایی هدف از تشکیل این جلسات را رسیدن به اهداف اشاره شده در این شیوه نامه توصیف و تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی اشاره شده در این شیوه نامه که توسط دبیرخانه شورای عالی سلامت و کمیسیون اصل ۹۰ تدوین شده است باید به طور کامل و با جدیت بیشتری به وظایف و تکالیف مقررخود عمل کنند.

وی با استناد به این قانون که اجرای آن برای نانوایی ها را داوطلبانه در نظر گرفته ، خواستار اجرای شیوه نامه تهیه نان کامل که در جهت غنی سازی نان و استفاده از تکنولوژی های جدید و جذب عناصر ریز مغذی و مقوی است ، شد و افزود این نانوایی ها باید در الویت قرار گیرند.

دکتر آقایی در ادامه گفت : علاوه بر آموزش صحیح به نانوایی‌ها باید در نحوه و کیفیت پخت درست نان، رعایت بهداشت، عدم تعطیلی و گران فروشی نانوایی‌ها نظارت بیشتری صورت پذیرد.

بازرس کل استان گیلان با اشاره به اینکه باید به سمت تاسیس واحد های صنعتی تولید نان برویم افزود : یکی از نکات اصلی اطلاع رسانی وفرهنگ سازی مناسب بین مردم است تا شهروندان ما بیشتر از نیاز خود نان تهیه نکنند و جلوی دور ریز آن گرفته شود.

در ابتدای جلسه هر یک از مدیران حاضر دغدغه ها و مشکلات دستگاه های مربوطه خود در مسیر اجرای این شیوه نامه را بیان کردند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://gilmana.ir/?p=11771

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.