به گزارش گیل مانا، طاهر غلامی آتش زدن کاه وکلش را منجربه سه آسیب اساسی دانست و اظهار کرد: اصلی ترین عوارض این اقدام تهی کردن خاک شالیزار از مواد آلی است.
غلامی با بیان اینکه کاه وکلش از اصلی ترین منابع مغذی خاک شالیزاری است، افزود: متأسفانه با این کارکشاورزان مجبور هستند برای تقویت شالیزارکود شیمیایی خریداری و در زمین کشاورزی استفاده کنند.
وی پیامد دیگر آتش زدن کاه وکلش را آسیب به محیط زیست از جمله آلوده کردن هوا و خاک و همچنین ایجاد مشکل برای سلامت مردم برشمرد.
مدیر جهاد کشاورزی از کشاورزان برنجکار شهرستان خواست برای حفظ مواد آلی خاک از آتش زدن بقایای ساقه،کاه وکلش شالی برنج در شالیزارها خودداری کنند.
وی خاطرنشان ساخت:انتظار میرود با برگزاری این گشتها علاوه بر کاهش سطح آتشسوزی کاه و کلش در شهرستان شاهد استفاده بهینه ازکاه و کلش و فرآورده های جانبی حاصل از برداشت برنج در تغذیه دام و صنایع تبدیلی باشیم.
انتهای پیام