به گزارش گیل مانا به نقل از سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد«فائو»، جنگلها، اکوسیستمهای حیاتی برای امنیت غذایی هستند.
جنگل ها، ستون های امنیت غذایی و تغذیه جهانی، معیشت میلیون ها خانواده هستند. آنها غذاهای ضروری مانند میوه ها، دانه ها، ریشه ها و گوشت وحشی، منابع اساسی برای جوامع بومی و روستایی را فراهم می کنند.اما عملکرد آن بسیار فراتر است.
جنگل ها منبع حیاتی انرژی هستند، چوبی را برای پخت و پز فراهم می کنند، نقش کلیدی در کشاورزی با میزبانی از گرده افشان ها ایفا می کنند و در غنی سازی خاک، تنظیم آب و هوا و حفاظت از تنوع زیستی نقش دارند. علاوه بر این، حوضه های آبخیز جنگلی بیش از ۸۵ درصد از شهرهای بزرگ جهان آب شیرین را تامین می کنند. در شرایط بحرانی، جنگلها به یک منبع حیاتی اقتصادی و غذایی تبدیل میشوند و تا ۲۰ درصد درآمد خانواده را در مناطق روستایی تأمین میکنند و رژیم غذایی سالم را تضمین میکنند.
اما این اکوسیستم ها در خطر هستند.
ما سالانه ۱۰ میلیون هکتار را به دلیل جنگل زدایی از دست می دهیم و تقریباً ۷۰ میلیون هکتار تحت تأثیر آتش سوزی قرار می گیرد. حفاظت و احیای جنگل های ما ضروری و ضروری است: رفاه سیاره زمین و نسل های آینده به آنها بستگی دارد.
با پیوستن به آرمان روز جهانی جنگل ۲۰۲۵ به شرح ذیل از آن دفاع کنیم:
“جنگل ها و غذا”. آینده غذا از جنگل ها شروع می شود!
انتهای پیام