به گزارش گیل مانا، آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت، امروز ۳۰ بهمن ماه در نشست هم اندیشی و هم افزایی ائمه محترم جمعه و مدیران محترم مدارس علمیه در حوزه علمیه امیرالمومنین(ع) رشت، انتقال روشمند معارف اسلامی برای اثرگذاری بر جامعه را یکی از رسالتهای مهم حوزههای علمیه عنوان کرد.
وی، با اشاره به آیات و روایات موجود در منابع اسلامی، بر ضرورت اهمیت ترویج معارف اسلامی و نشر ارزشهای دینی در جامعه تاکید کرد و گفت: سند چشمانداز حوزههای علمیه، در زمینه ارتقای فرهنگ و معرفت دینی و رشد فضائل اخلاقی در بین دانشآموزان و طلاب، مورد بررسی قرار گیرد.
امام جمعه رشت، وحدت رویه و همفکری و هم افزایی همگانی را موجب برطرف شدن چالشها خواند و گفت: رسالت اصلی حوزه علمیه، تعلیم و تزکیه است و طلاب بایستی در مسیر بندگی و خلوص حرکت کنند.
وی، افزود: تحصیل حوزوی و طلبگی سبب می شود تا حب دنیا از دل های طلاب بیرون برود و همواره نگاه به دورن داشته باشند چرا که طلبگی به معنای فهم عمیق از مفاهیم و معارف دینی است.
آیت الله فلاحتی، با بیان اینکه علما و دانشمندان، در اسلام و مکتب اهل بیت (علیهمالسلام) از جایگاه ویژهای برخوردار هستند؛ خاطر نشان کرد: در قرآن کریم و روایات معصومین (علیهمالسلام) ویژگیها و امتیازاتی برای علمای راستین شمرده شده است.
وی، تصریح کرد: دانش ودیعه خدا در زمین است و دانشمندان امنای خداوند هستند، پس هر کس دانش خود را به کار بندد، امانتش را ادا کرده است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به نقش عبودیت در زندگی، اظهار کرد: بندگی و عبودیت، اساسیترین هدف خلقت انسان است؛ در این صورت انسان هر آنچه در دنیا اراده کند با تلاش و کوشش بدان دست خواهد یافت بنابراین برنامه ریزی و مدیریت برنامهها برای رسیدن به هدف باید در اولویت قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به شیوههای نوین در تحصیل دانش تصریح کرد: امکانات اندک ما را از رسیدن به مقصد بازنخواهد داشت چرا که عالمان دین در طول تاریخ ثابت کردهاند که با وجود امکانات اندک از رسیدن به هدف مایوس نشده و به مقامات عالی در دانش الهی دست یافتهاند.
امام جمعه رشت، تحقق احکام اسلام را از وظایف مهم حوزههای علمیه برشمرد و گفت: عصر حاضر زمانی بسیار مناسب برای تبلیغ و نشان دادن شایسته چهره ناب اسلام است که بزرگترین نعمت خدا به مسلمین و علما است و به مدد این علما چهره استکبار و ظلم بعد از قرنها آشکار شد.
انتهای پیام