به گزارش گیل مانا و به نقل از روابط عمومی دادگستری گیلان، نشست شورای مدیریت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با حضور سید مهدی فلاح میری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و حجت الاسلام و المسلمین حسن رضازاده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان برگزار شد.
سید مهدی فلاح میری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان تصریح کرد: علی رغم مزیت های فضای مجازی متاسفانه از دوران همه گیری ویروس کرونا و تعطیلی مدارس اثرات مخربی بر دانش آموزان بر جای گذاشته است که تاکنون نیز ادامه دارد و با اجرای دقیق و مسئولانه، اثرات مثبت آن را شاهد خواهیم بود.
وی با بیان اینکه طرح قاضی در مدرسه به همت دادگستری استان در مدارس اجرا می شود گفت: آگاهی بخشی در مسائل حقوقی نقش مهمی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جامعه ایفا می کند.
فلاح میری در ادامه یادآور شد: مدیران آموزش و پرورش باید قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و آیین نامه اجرائی را مطالعه کنند تا با اطلاع از مواد قانونی، تصمیمات موثری در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مراقبت های لازم اتخاذ کنند.
دادستان مرکز استان با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان تصریح کرد: مردم متدین استان گیلان همواره حرمت ماه مبارک رمضان را حفظ کرده و با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با عید نوروز و جهت حفظ حرمت این ماه مقرر شده که با هماهنگی های صورت گرفته توسط اصناف و اماکن عمومی، مراکز ویژه ای جهت ارایه خدمات به مسافران نوروزی در سطح استان تعیین شود.
وی در ادامه افزود: برگزاری آیین ها و مراسمات سنتی نباید به گونه ای باشد که موجب آزرده کردن سایر افراد جامعه شده و کام مردم را تلخ کند؛ لذا خانواده ها و مدیران مدارس باید با آگاه سازی دانش آموزان، از آسیب ها و خطرات احتمالی پیشگیری کنند.
فلاح میری همچنین اظهار داشت: چنانچه افرادی مبادرت به اخلال در نظم و امنیت عمومی، ایجاد رعب و وحشت و مزاحمت برای نوامیس مردم نمایند، در جهت حفظ نظم و برقراری امنیت و آسایش عمومی مردم و جامعه، با متخلفین و خاطیان و برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه برخورد قاطع قانونی خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین رضازاده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز در این نشست طرح نماد را طرحی مهم و با ارزش خواند و تاکید کرد: تمامی دستگاه ها و ادارت باید همکاری و مشارکت لازم را با آموزش و پرورش در اجرای صحیح این طرح که جزء برنامه های اولویت دار این معاونت است داشته باشند.
وی برانگیختن احساس مسئولیت اولیای دانش آموزان و معلمان را در راستای نظام مراقبتی ضروری دانست و تصریح کرد: عدم رعایت آموزه های دینی بزرگترین آسیب خانواده هاست و کارشناسان نهاد های متولی باید با تولید و انتشار محتوای فرهنگی متناسب با سن دانش آموزان از این آسیب ها پیشگیری کنند.
حجت الاسلام و المسلمین رضازاده اهمیت و نقش خانواده در مراقبت از فرزندان را ضروری دانست و یادآور شد: خانواده و اولیای مربیان دوحلقه مکمل در تربیت فرزندان هستند.
انتهای پیام