به گزارش گیل مانا، شهرام مومنی امروز ۲۸ آبان ماه در یکصد و پنجاهمین جلسه علنی شورای شهر رشت به تشریح عملکرد سازمان پرداخت و اظهار کرد: طی شش ماهه نخست سال جاری ۳۹۸ منزل مسکونی دچار حادثه شدهاند و تعداد کل حوادث تحت پوشش ما به ۸۹۸ مورد رسیده که نشاندهنده افزایش ۲ درصدی در این زمینه است.
وی با اشاره به ۴۴۵ مورد از حوادث اعلام شده به سازمان آتش نشانی مربوط به آسانسورها بوده است، افزود: امیدواریم با آگاهی بیشتر مردم و تماسهای سریعتر با سامانه ۱۲۵ این آمار کاهش یابد.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر رشت گفت: در بخش ایمنی، ۸۷۸ مورد تحت پوشش قرار گرفته که از این تعداد، ۲۹۱ مورد مربوط به معکوس شدن درب منازل بوده است.
مومنی همچنین به علتهای اصلی آتشسوزیها اشاره کرد و گفت: ۳۴ درصد از آتشسوزیها به دلیل اتصال سیستم سیمکشی برق بوده و متأسفانه ۸۷ درصد از منازل مسکونی آتش گرفته فاقد بیمه آتشسوزی بوده اند.
وی از زمان رسیدن نیروهای عملیاتی به محل حادثه خبر داد و گفت: میانگین زمان رسیدن ما به محل حادثه یک تا پنج دقیقه است، اما با توجه به ترافیک سنگین تابستان، این زمان به چهار دقیقه و ۱۱ ثانیه افزایش یافته است.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر رشت با اشاره به حوادث اخیر، افزود: در مجموع حوادث تحت پوشش سازمان، ۶۶۲ نفر نجات یافتهاند که متأسفانه ۱۵ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
مومنی به آتش سوزی انبار یکی از کارخانه ها در شهرک صنعتی رشت اشاره کرد و گفت: شهرک صنعتی رشت باید دارای آتشنشانی مجهز باشد تا بتواند به طور مؤثر در حوادث خارج از محدوده شهری عمل کند.
وی، به وضعیت ایمنی بیمارستانها و اماکن پرخطر اشاره کرد و گفت: در مجموع ۲۲۳ مورد از حوادث مربوط به علتیابی حریق و ۲۲۷ مورد مربوط به بازدید از اماکن مختلف بوده است؛ ما اخطارهای متعددی به بیمارستانها و اماکن پرخطر دادهایم.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر رشت با تاکید بر اینکه نامههای متعددی از سوی شهردار رشت به ارگانهای مختلف بابت ایمنی ارسال شده است، گفت: اگر اتفاقی برای یکی از بیمارستانهای شهر رشت بیفتد، واقعاً خدمات رسانی به سختی صورت میگیرد و احتمال تلفات جانی بالا می رود چرا که وضعیت بیمارستانهای رشت از جمله پورسینا و شفا و همچنین بازار رشت، نابسامان است.
مومنی با تاکید بر اینکه ما اخطارهایی به هتلها و مهمانسراها دادهایم و بازدیدهایی که همکاران ما انجام دادهاند، نشان دهنده ضرورت توجه به این مسائل است.
وی همچنین به اهمیت آموزش در سازمان آتشنشانی اشاره کرد و گفت: سازمان هر ساله آموزشهای متعددی ارائه میدهد و در شش ماه نخست سال، حدود ۴۴ هزار نفر ساعت آموزش برگزار کردهایم.
مومنی گفت: بودجه درآمدی سازمان ۴۰ میلیارد تومان بوده که ۳۰ درصد آن تحقق پیدا کرده است.
رئیس سازمان آتشنشانی با اشاره به نیازهای فوری این سازمان گفت: ما در حال حاضر به حداقل ۵ دستگاه موتور سیکلت به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و همچنین ۴۵ دستگاه سیلندر تنفسی نیاز داریم و همچنین نیازمند ۵۰ دستگاه ست کامل دستگاه تنفسی و ۵ دستگاه ماشین سواری هستیم.
وی با اشاره به خرید سه پایه نجات در شش ماه اول سال جهت عملیات نجات در خارج از محدوده خبر داد و گفت: همچنین هفت دستگاه موتور برق پرتابل خریداری شده و ۸۰ دست لباس نومکس را نیز تأمین کردیم.
مومنی بر لزوم توجه مسئولین به تأمین نیازهای مالی و تجهیزاتی سازمان آتشنشانی تأکید کرد و گفت: با تأمین این نیازها میتوانیم خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم و ایمنی شهر را افزایش دهیم.
انتهای پیام