به گزارش گیل مانا، مسعود صادقی خمامی امروز ۲۸ آبان ماه با اشاره به کاهش قریب به ۷ درصدی نرخ فرسودگی شبکه های فشار ضعیف هوایی استان گیلان، اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان گیلان قریب به ۱۹ هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف دارد که جز بزرگترین شرکت های توزیع برق در سطح کشور از این حیث بوده که با توجه به نوع اقلیم استان این شبکه ها از پر تراکم ترین نقاط شهری تا نوار ساحلی و تا ارتفاعات کشیده شده است.
وی گفت: همچنین باتوجه به نوع آب و هوا و وقوع بحران های جوی متعدد در فصول مختلف سال در گیلان، شبکه های فشار ضعیف استان در معرض آسیب و فرسودگی فراوان قرار دارند که این موضوع به چالشی بزرگ برای صنعت برق گیلان تبدیل شده است.
مدیرعامل توزیع برق گیلان افزود: با توجه به موارد مذکور جایگزین کردن شبکه سیمی فشار ضعیف فرسوده با کابل خودنگهدار بعنوان مناسب ترین راهکار برای رفع این مشکل در کل استان تعریف و تدوین شده است.
صادقی افزود: از مزایای اصلی استفاده از کابل خود نگهدار در شبکههای هوایی توزیع برق می توان به جلوگیری از اتلاف انرژی برق،کاهش هزینه نگهداری شبکه، افزایش ضریب ایمنی، زیبا سازی شهری و روستائی و کاهش میزان استفاده های غیر مجاز از برق اشاره کرد.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال و با برنامه ریزی دقیق و فعالیت کارکنان پرتلاش این شرکت بیش از ۶۵۰ کیلومتر کابل خودنگهدار با اعتباری حدود ۴۲۲ میلیارد تومان در کل استان، جایگزین شبکه های فرسوده شد و این عملکرد موجب کاهش قریب به ۷ درصدی نرخ فرسودگی شبکه های فشار ضعیف هوایی استان گیلان شده است.
مدیرعامل توزیع برق گیلان خاطرنشان کرد: از این مقدار ۱۰۴ کیلومتر کابل خودنگهدار در مناطق شهری و ۵۴۶ کیلومتر در مناطق روستایی استان مورد احداث و بهره برداری قرار گرفته است.
صادقی گفت: از مجموع شبکه های فشار ضعیف استان، ۱۷ هزار و ۷۲۸ کیلومتر بصورت هوایی در حال برق رسانی هستند که تا کنون حدود ۸ هزار و ۵۰ کیلومتر آنها تبدیل به کابل خودنگهدار شده است.
وی در پایان اظهار داشت: حل مشکل فرسودگی شبکه های توزیع برق گیلان نیازمند یک نگاه ویژه و همراهی مسئولان زحمتکش استان است و شرکت توزیع برق گیلان از لحاظ زیرساخت و نیروی انسانی این آمادگی را دارد تا درصورت تامین منابع مالی لازم به بهترین نحو و در کمترین زمان ممکن برای حل این مشکل اقدام کند.
انتهای پیام