به گزارش گیل مانا، دکتر هادی حقشناس امروز ۲۲ آبان ماه، با بیان اینکه انجمنهای علمی دانشگاهها مورد حمایت قرار میگیرند، اظهار کرد: دانش زمانی برای مردم ارزش دارد که تبدیل به محصول شود بنابراین تبدیل محصول به دانش باید مورد توجه باشد.
وی با اشاره به جایگاه علم و دانش در جامعه افزود: دانش و علم در دانشگاهها و آنچه که توسط استادان به دانشجویان آموزش داده میشود در نهایت باید به محصول تبدیل شود و در زندگی مردم کاربرد داشته باشد.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به کیفیت برگزاری هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت به میزبانی دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: جشنواره حرکت هر دوره نسبت به قبل پربارتر برگزار شدهاست.
وی ضمن ابراز خرسندی از میزبانی دانشگاه گیلان از هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت افزود: دانشگاه گیلان دارای ۸۰ انجمن علمی است که در این جشنواره دستاوردهای خوبی توسط انجمنها ارائه شدهاست.
توسعه مهارت محوری در دانشگاهها
رئیس دانشگاه گیلان نیز در مراسم اختتاحیه این جشنواره، ضمن خیرمقدم به مدعوین، برگزاری هفدهمین جشنواره بین المللی حرکت را مصادف با پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشگاه در ارائه ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه گیلان به جامعه، اثرگذار دانست.
رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه جشنواره بینالمللی حرکت، ارائه نتایج دستاوردهای علمی انجمنهای علمی دانشجویی در قالب یک رویداد است، گفت: هدف از فعالیت کانون انجمنهای علمی، ایجاد رقابت در فعالیتهای علمی و انگیزه در بین دانشجویان است که بتوانند در مسیر برنامه هفتم توسعه، مهارتمحوری را در دانشگاهها پایهگذاری کنند.
وی افزود: یکی از محوریترین فعالیتهای دانشگاهها، ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت است که از مسیر فعالیتهای علمی دانشجویی تحقق مییابد.
دکتر دوستار با اشاره به فعالیتها و خدمات ارزنده دانشگاه گیلان در پنج دهه به جامعه گفت: دانشگاه گیلان دارای ظرفیتها و توانمندیهای زیادی است از این رو، دانشگاه گیلان میزبان برنامههای دیگری ازجمله نمایشگاه کار و جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی در آینده نزدیک نیز خواهد بود.
انتهای پیام