به گزارش گیل مانا، دکتر رشید جعفرپور امروز ۲۲ آبان ماه با بیان اینکه ۲۵ اتحادیه انجمن علمی در کشور درحال فعالیت هستند، اظهار کرد: در مجموعه آموزش عالی حدود ۷ هزار و ۸۰۰ انجمن علمی دانشجویی در رشته و گرایشهای مختلف وجود دارد که اگر تعداد این انجمنها در دانشگاهی به ۲۰ مجموعه برسد، در قالب اتحادیه فعالیت خواهند کرد و میتوانند به صورت گروهی در جشنوارهها حضور یابند.
دکتر جعفرپور به راهیابی ۳هزار و ۱۶ اثر در حوزههای مختلف در هفدهمین دوره این جشنواره از مجموع ۱۰۴ دانشگاه کشور اشاره کرد و افزود: جشنواره «حرکت» بهصورت سالانه فعالیتهای انجمنهای علمی را ارزیابی میکند و انجمنهای برگزیده معرفی خواهند شد و گذشت ۱۷ دوره از این رویداد علمی نشاندهنده پختگی و فعالسازی زیستبوم علمی دانشگاهها در حوزههای مختلف است.
وی انتخاب سکوی برتر را در هفدهمین دوره از این جشنواره وجه تمایز آن با دورههای گذشته دانست و گفت: در این دوره از جشنواره ۷۵ داور از دانشگاههای مختلف به صورت حضوری در سه روز آثار را مورد ارزیابی قرار دادند و آثار و ایدههای خلاقانه ارائه شده توسط انجمنها در قالب سکوی برتر نیز معرفی میشوند.
قائم مقام معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: بیشترین آثار ارسالی به ترتیب در رشتههای علومانسانی، فنی مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و دامپزشکی، هنر و معماری و علوم ورزشی و تربیتبدنی است.
دکتر جعفرپور ضمن قدردانی از متولیان برگزاری این جشنواره، گفت: از پشتیبانیهای مجدانه رئیس دانشگاه گیلان و میانداری مسئولانه ایشان، اعضای شورای سیاستگذاری وزارتخانه، کمیته داوران، معاونت فرهنگی دانشگاه گیلان کمال تشکر را دارم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: جشنواره «حرکت» بزرگترین رویداد علمی دانشجویی کشور است که توسط انجمنهای علمی به منصه ظهور میرسد و در نهایت با پیوند با زیستبوم پارک علم و فناوری به همت استانداری زمینه اشتغال برای این نخبگان فراهم خواهد شد.
به گزارش گیل مانا، هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت با شعار «حرکت در مسیر جهش علم و فناوری» و با هدف نمایش نتایج و دستاوردهای علمی انجمنهای علمی دانشجویی و بسترسازی برای همافزایی و انتقال تجربیات بین آنان، با حضور ۴۰۰ دانشجو از ۱۱۰ دانشگاه کشور طی روزهای ۲۰ تا ۲۲ آبانماه به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.
انتهای پیام