به گزارش گیل مانا، سرهنگ پاسدار احمدرضا منشوری امروز ۱۵ آبان ماه در اختتامیه جشنواره ملی فردخت ویژه مد و لباس در گیلان، اظهار کرد: خانواده و به ویژه پدر و مادر نقش محوری در جهت دهی پوشش فرزندان در جامعه را دارد.
وی با اشاره به تنوع قومیتی افزود: اقوام گیلان دارای لباسهای بومی با طرح و رنگهای خاص و زیبا هستند که باید احیا و الگوسازی شوند.
سرهنگ منشوری با بیان اینکه مدگرایی در لباس و پوشش در زمان قاجاریه شدت گرفت، گفت: مدگرایی از دوره قاجاریه در کشور رونق گرفت و تا زمان ناصرالدین شاه ادامه پیدا کرد و فرهنگ اصیل پوشش ایرانی در از آن زمان ضربه خورد.
وی با بر لزوم رعایت پوشش و حجاب در طراحی مد و لباس گفت: ارائه طرحی متناسب با حجاب اسلامی باید در اولویت قرار گیرد.
معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان از ارسال ۶۸ طرح به جشنواره فردخت خبر داد و بیان کرد: طرحهای مد و لباس در عین ظاهری آراسته و همراه با نگاه هنرمندانه، نباید به شرف و عفت زنانه خللی وارد کند.
سرهنگ منشوری با بیان اینکه ایجاد جذابیت در لباسها اهمیت دارد، گفت: در کنار توجه به طراحی و تولید لباس باید به بازارهای محلی هم نگاه اقتصادی و اجتماعی داشته باشیم.
وی با تاکید بر لزوم برپایی نمایشگاه مد و لباس ایرانی _ اسلامی افزود: مد و پوشش ما باید بر اساس فرهنگ ایرانی _ اسلامی طرح ریزی و اجرا شود.
انتهای پیام