به گزارش گیل مانا، سرهنگ جاور صفاری در گفتوگو با خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: با توجه به حجم سفر در تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ و به منظور افزایش ظرفیت تردد در محورهای مواصلاتی، تسهیل در عبور و مرور و ارتقاء ضریب ایمنی، محدودیتهای ترافیکی در محورهای قدیم “رشت – قزوین” و “آستارا – اردبیل” و بالعکس اعمال میشود.
وی در ادامه افزود: تردد تمام تریلرها و کامیونها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روزهای ۲۷ و ۲۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ و از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روزهای ۱، ۴، ۹، ۱۰، ۱۱، ۱۲و ۱۳ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ در محور قدیم “رشت – قزوین” و بالعکس ممنوع است.
رئیس پلیس راه استان گیلان تصریح کرد: همچنین در محور “اردبیل – آستارا” و بالعکس تردد کلیه تریلرها و کامیونها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روزهای ۲۷ و ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۲ و از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روزهای ۱۰، ۱۱، ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ در محور “آستارا – اردبیل” و بالعکس ممنوع است.
این مقام انتظامی در پایان بیانداشت: در صورت عادی بودن وضعیت تردد در محورهایی که در آن محدودیت و ممنوعیت ترافیکی پیشبینی شده است، ضمن اطلاعرسانی نسبت به عدم اجرای محدودیت در تاریخهای در نظر گرفته اقدام خواهد شد.
سرعت و خستگی و خواب آلودگی بیشترین عامل تصادفات در ماه رمضان
رئیس پلیس راه گیلان گفت: بیشترین تصادفات رانندگی در ماه رمضان سال گذشته مربوط به واژگونی و خروج از جاده وسایل نقلیه ناشی از سرعت و خستگی و خواب آلودگی در سطح محورها بوده است.
سرهنگ صفاری با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان با اشاره به اینکه رانندگان باید در ماه رمضان با توجه به شرایط جسمی خاص با احتیاط بیشتر و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در جادهها رانندگی کنند، اظهار کرد: بعضی افراد در این ماه جهت رسیدن به مقصد بهخصوص در ساعات قبل از افطار و اذان مغرب اقدام به رانندگی با عجله و شتاب بیمورد و سرعت بالا میکنند که همین موضوع باعث بروز تصادفات میشود.
وی در ادامه افزود: بیشترین تصادفات رانندگی در ماه رمضان سال گذشته مربوط به واژگونی و خروج از جاده وسایل نقلیه ناشی از سرعت و خستگی و خواب آلودگی در سطح محورها بوده است.
رئیس پلیس راه استان گیلان با بیان اینکه وقوع تصادفات به علت خستگی و خواب آلودگی در این ماه نسبت به ماههای دیگر بیشتر میباشد که دلیل آن بیدار شدن برای صرف سحری و عدم استراحت کافی بعد از آن است، تصریح کرد: به منظور پیشگیری از وقوع چنین تصادفاتی، رانندگان در صورت احساس خواب آلودگی در حین رانندگی سریعا در اولین توقفگاه مناسب وسیله نقلیه خود را پارک و با پیاده شدن از اتومبیل و با قرار گرفتن در فضای باز و به دست آوردن هوشیاری کامل و رفع خستگی نسبت به ادامه رانندگی خود در طول مسیر اقدام کنند.
این مقام انتظامی در پایان با اعلام اینکه متاسفانه برخی از رانندگان هنگام رانندگی در این ایام با تصور اشتباه مبنی بر اینکه محورهای مواصلاتی دارای بار ترافیکی کمتری نسبت به ماههای دیگر بوده، اقدام به انجام حرکات مخاطره آمیز میکنند که این موضوع زمینهساز بروز تصادفات رانندگی است، اذعانداشت: باید با برنامهریزی و مدیریت زمان، بهویژه در اوایل ساعات صبح و قبل از افطار جهت رسیدن به مقصد رانندگی کرد تا شاهد هیچگونه حوادث تلخ جادهای نباشیم.
پایان پیام/