• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 6 February - 2025
6
فرماندار شفت:

ضرورت کیفیت بخشی پخت نان در شفت/۱۴۰ نانوایی در شفت فعالیت دارند

  • کد خبر : 5216
  • 14 شهریور 1402 - 10:50
ضرورت کیفیت بخشی پخت نان در شفت/۱۴۰ نانوایی در شفت فعالیت دارند
فرماندار شفت با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۴۰ نانوایی در شهرستان فعالیت دارند، گفت: کیفیت بخشی پخت نان باید از اولویت‌های مهم نانوایان برای رضایتمندی شهروندان باشد.

به گزارش گیل‌مانا، مهدی نقدی در جلسه آموزشی متصدیان واحدهای نانوایی شهرستان شفت با تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی، اظهار کرد: رسالت پخت و عرضه نان مانند دیگر کالاها نیست چون نان از قدیم و طبق باورهای دینی جایگاه ویژه‌ای دارد و همواره محترم بوده است.

فرماندار شفت با اشاره به اینکه باید برای جلب رضایت عمومی در حوزه کمیت و کیفیت نان تلاش کنیم، بیان کرد: دغدغه همه ما این است که متفاوت از گذشته گام برداریم.

نقدی ادامه داد: مجموعه اقداماتی که در دولت سیزدهم در حوزه نان صورت می‌گیرد اقدامات دو سویه است و مطالبات مردم نسبت به افزایش کیفیت نان صرفاً متوجه نانوا نیست بلکه هر فردی که در زنجیره تولید و عرضه نان فعال است باید وظیفه خود را به درستی انجام دهد و نواقص را برطرف کند.

وی با تاکید بر حل مشکلات موجود در این حوزه افزود: همه باید دست به دست هم دهیم تا بساط فروش آرد آزاد، کم فروشی و رعایت نکردن بهداشت را برای همیشه از شهرستان شفت حذف کنیم البته اکثر نانوایان به عنوان یک قشر زحمتکش و اثرگذار توانسته‌اند رضایت مردم را با خدمات خوبی که ارائه می‌دهند کسب کنند.

نقدی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۴۰ نانوایی در شهرستان شفت فعالیت دارند، تصریح کرد: زمانی نارضایتی کاهش پیدا می‌کند که بتوانیم با اطمینان بگوییم آرد با کیفیت به تمام نانوایی‌ها توزیع می‌شود و همه نانوایان طبق وظیفه خود به مردم خدمت می‌کنند.

وی در جهت بالا بردن کیفیت نان خواستار ورود و توزیع آرد با کیفیت به شهرستان شد و به دستگاه‌های متولی و نهادهای زیربط تاکید کرد: از اقداماتی که می‌تواند به بهبود کیفیت پخت نان کمک کند آرد مرغوب است که باید آرد با کیفیت به دست نانوائیان برسد.

فرماندار شفت با بیان اینکه کیفیت بخشی پخت نان باید از اولویت‌های مهم نانوایان شهرستان شفت برای رضایتمندی شهروندان باشد، ادامه داد: دادن تسهیلات به واحدهای نانوایی در جهت نوسازی واحدهای نانوایی از اقداماتی که به کیفیت نان می‌تواند کمک کند.

نقدی با بیان اینکه نان قوت اصلی مردم است و به طور مستقیم با سلامت مردم سرو کار دارد پس بر لزوم نظارت مستمر نانوایان تاکید کرد و افزود: همه نانوایی‌ها ملزم به رعایت تمام موارد استاندارد در یک واحد نانوایی هستند تا بتوانند نان با کیفیت و مرغوب به دست مردم برسانند.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://gilmana.ir/?p=5216

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.