به گزارش گیلمانا، علیرضا نجفی با اشاره به تشدید نظارت بر کارخانجات لبنی در ایام تابستان در گیلان، اظهار کرد: در راستای اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر به ویژه فرآورده های لبنی، تشدید نظارت، انجام بازرسی و نمونه برداری مستمر جهت کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید انواع فرآورده های لبنی در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت، در تمام طول سال به ویژه فصول گرم سال انجام می پذیرد.
وی تصریح کرد: از سوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون در برنامههای تشدید نظارت، از تمامی واحد های تولیدی لبنی در سطح استان گیلان در مجموع تعداد ۳۳ مورد نمونه برداری انجام پذیرفته است.
مدیر اداره نظارت بر فرآوردههای غذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه در پایان یادآور شد، در فرآیند بازدید از واحدهای تولیدی در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته، به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تذکرات لازم داده میشود.
پایان پیام/