به گزارش گیلمانا، رقیه کریمی باحضور در کمیته اطلاع رسانی ستاد ثبت نام دانش آموزان به اقدامات انجام شده در برنامه سنجش سلامت نوآموزان اشاره کرد و گفت: این برنامه از اول بهمن سال گذشته آغاز شد که تا پایان خرداد از مجموع پیش بینی اولیه برای سنجش ۲۹ هزار و ۷۲۷ نفر، ۲۹ هزار و ۵۳۲ نوآموز با ثبت نام در سامانه: https://my.medu.ir مورد ارزیابی قرار گرفتند.
وی با اشاره به نتایج این ارزیابیها خاطرنشان کرد: از تعداد نو آموزان ثبت نام شده، ۲۴ هزار و ۸۶۸ نفر در گام اول توانستند مجوز ثبت نام در مدارس عادی را دریافت کنند و ۴ هزار و ۶۶۴ نفر برای بررسی های بیشتر در زمینه های بینایی، شنوایی، هوش، جسمی-حرکتی و اوتیسم به مراکز تخصصی ارجاع شدند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان گیلان در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اهمیت رعایت شیوه نامه ها در انجام فرآیند سالم ثبت نام دانش آموزان خاطرنشان کرد: براساس مصوبه شورای ثبت نام اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان ، هیچ مدیری در مجموعه آموزش و پرورش استثنایی استان حق اعمال نظر ، دخالت و سفارش موردی یا گروهی برای ثبت نام دانش آموز را ندارد و همه ما مکلف به اجرای قانون هستیم.
کریمی درباره وضعیت فرآیند جهش تحصیلی اظهار داشت: فرآیند نوبت گیری برای جهش تحصیلی از ۵ تیر آغاز شده و تا ۵ اوایل هفته آینده ادامه دارد. انجام جهش تحصیلی شرایطی دارد از جمله آنکه همه نمرات تحصیلی سالهای گذشته دانش آموز متقاضی جهش تحصیلی باید «خیلی خوب» باشد.
وی با اشاره به ثبت نام ۳۸۵ نفر در این برنامه و تعیین تکلیف ۱۲۳ نفر درباره مراحل جهش تحصیلی اظهار داشت: ابتدا مدارک لازم را مدیر مدرسه بررسی می کند و پس از تایید مدارک و نمرات دانش آموز متقاضی جهش تحصیلی، مدیر مدرسه باید مشخصات دانش آموز را در سامانه “سیدا” وارد کند و این ثبت نام را به خانواده اطلاع می دهد. پس از آن خانواده باید با مراجعه به سامانه my.medu.ir و با انتخاب نقش “دانش آموز” اطلاعات تکمیلی و مشخصات دانش آموز را وارد و هزینهای را برای این امر پرداخت می کند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی آموزش و پرورش استثنایی استان گیلان خاطرنشان کرد: : باید دانش آموز متقاضی جهش تحصیلی ارزیابی هوشی و روانی شود. یعنی ما هم ارزیابی هوشی را انجام میدهیم و هم آمادگی روانی دانش آموز را احراز می کنیم. اگر این شرایط را داشت به او اجازه داده میشود تا در امتحانات مربوطه شرکت کند. این کار از اواخر مرداد و در شهریور انجام می شود. درواقع پس از اینکه پرونده ارزیابی هوشی و روانی دانش آموز بسته شد، دانش آموز میتواند در امتحانات شرکت کند.
گیلان دارای افزون بر ۳۷۰ هزار دانش آموز که در چهار هزار واحد آموزشی تحصیل می کنند، ۲ هزار و ۲۸۷ دانشآموز با نیازهای ویژه استان نیز در ۴۴ آموزشگاه مشغول به تحصیل هستند.
پایان پیام/