به گزارش گیلمانا، علیرضا تاج شهرستانی در جلسه هفتاد و یکمین جلسه کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر رشت، اظهار کرد: فرهنگ هدایت جوانان بسوی اشتغال مفید، تبدیل به یک معضل شهروندی شده است.
وی با بیان اینکه جوانان و خانواده ها برای کاریابی و اشتغال به شورای شهر مراجعه میکنند، افزود: نهاد متولی این امر کیست و اگر این دغدغه بزرگ اجتماعی متولی مخصوصی ندارد از استاندار محترم میخواهیم نهاد یا موسسهای برای استعدادیابی جوانان و هدایت ظرفیتها به کاریابی تاسیس کنند.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر رشت، مسئولان امر را به چالش کمبود اشتغال در استان گیلان که شاخص بیکاری در آن بسیار بالاست توجه داد و گفت: وجود یک مرکز و نهاد ویژه استعداد یابی، هدایتِ کاری و ایجاد اشتغال برای دختران و پسران جامعه بسیار لازم است.
تاج شهرستانی از استاندار گیلان خواست به این امر ورود کرده و با ایجاد ظرفیتی برای معرفی به کار و شناخت ظرفیتها و استعدادهای جوانان این معضل اجتماعی را ساماندهی کنند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری رشت و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی با ایجاد خانههای کارآفرینی و مراکزی مانند ساختمان گیل بانو سهم موثری برای ساماندهی و کارآفرینی برای بانوان سرپرست خانواده ایجاد کرده است،
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر رشت گفت: از آنجا که بیکاری تبعات سنگین و بسیار مخرب در ایجاد مفسدههای اجتماعی دارد و اشتغال از اصلی ترین ضروریات جامعه شهروندی است.
تاج شهرستانی ورود مسئولان به این حیطه را ضروری دانست و تاکید کرد: بارها دیده شده شهروندان برای طرح معضل بیکاری به ساختمان شورای شهر مراجعه میکنند.
وی افزود: پیام من به جوانان و تمامی شهروندان جویای کار این است که یک مهارت را آموزش ببینید و به یک فن یا هنر تسلط داشته باشند تا با اتکا به همان بتوان برای اشتغال آنها کاری انجام داد.
*وظیفه اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی در این میان چیست؟!
در ادامه این جلسه نایب رئیس کمیسیون فرهنگی در جلسه هفتاد و یکم کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا، اظهار کرد: اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی نهادی دولتی است که برای هموار ساختن مسیر کاریابی برای جوانان و ایجاد اشتغال ایجاد شده اما این که چرا و چگونه در انجام وظایف موفق عمل نمیکند و عملکردی نداشته، لازم به پیگیری مسئولان بالادست است.
هادی رمضانی با تایید این مطلب که شهروندان برای درخواست شغل به اتاق اعضای شورای شهر مراجعات پرتعداد دارند، گفت: مباحث علوم اجتماعی و علوم انسانی در جامعه ما کارکردهای عملی ندارند و علوم فنی نیز متاسفانه به شکل کاربردی آموزش داده نمیشود و تحصیلات دانشجویان و دانش آموزان عمدتا نظری و تئوری است.
پایان پیام/