به گزارش گیلمانا، دکتر اسدالله عباسی امروز در جلسه کارگروه آرد و نان استان با اشاره به روند اجرای طرح مدیریت هوشمند آرد و نان در گیلان، بر لزوم جلب رضایت مردم با تأمین نان باکیفیت تاکید کرد.
وی هدف از اجرای طرح مدیریت هوشمند آرد و نان در را کاهش هدر رفت مصارف آرد یارانهای در کشور ، توزیع عادلانه منابع موجود و نیز حذف محدودیت دسترسی به یارانه آرد و نان برای نانوایان خواند و گفت: به یقین نانوایانی که نان باکیفیت عرضه میکنند، مشتریان بیشتری داشته و سهمیه بیشتری از آرد به آنان اختصاص پیدا میکند.
دکتر عباسی به عدم فعالیت برخی نانواییها در روزهای تعطیل به دلایلی از جمله کمبود آرد و یا تعطیلی قانونی در ماه اشاره و تصریح کرد: با توجه به گردشگرپذیر بودن گیلان و افزایش تقاضا در برخی از ایام سال، باید تدابیری از سوی فرمانداران اتخاذ شود تا ضمن تامین آرد لازم برای نانوایان، تعطیلی قانونی آن دسته از نانواییها که در مسیر تردد و اسکان گردشگران قرار دارند، به روزهای غیرتعطیل تغییر یابد.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: علاوه بر مساله کمیت در حوزه آرد و نان، کیفیت این فرآورده بسیار بااهمیت است، زیرا بصورت مستقیم با سلامت و رفاه عمومی جامعه در ارتباط است، از اینرو فرمانداران وظیفه دارند تا نظارت بر این مهم را با جدیت دنبال و گزارش مستمر آن را همراه با ارائه راهکار عملی به دبیرخانه کارگروه آرد و نان ارسال کنند.
نماینده عالی دولت در گیلان تقویت و تشدید گشتهای نظارتی را اقدامی ضروری خواند و افزود: فرمانداران باید نتیجه رصد و پایش خود را به اطلاع مردم برسانند.
در این جلسه که با حضور ویدئو کنفرانسی فرمانداران سراسر استان برگزار شد، فرمانداران آستانه اشرفیه، املش، لاهیجان و فومن به بیان مشکلات حوزه آرد و نان در این شهرستانها پرداختند.
فاز اول و اجرای آزمایشی طرح اصلاح یارانه و هوشمندسازی نان در استان گیلان از شانزدهم خرداد ماه سال گذشته آغاز شد.
پایان پیام/